Ta hand om dina fastigheter

Som fastighetsägare har man ett stort ansvar för både hyresgästernas och byggnadens välbefinnande. Detta kräver ständigt underhåll för att hålla struktur, rör och väggar i bästa skick.

Äger du en fastighet i form av ett våningshus? Då vet du hur viktigt det är att hålla koll på detaljerna för att de som bor i din fastighet ska vara nöjda. Det är viktigt med ett konstant underhåll som undviker de stora problemen. Trappstädning, målning och takunderhåll behövs för att förekomma skador som sedan blir större och därmed svårare att fixa. Lika viktigt är det att se till att alla ledningar och rör hålls i gott skick, för att det inte ska bli någon kortslutning i huset.

Snyggt säljer!

Jobbar du inom fastighetsbranschen vet du att utseendet spelar en stor roll. Tänker man på marknadsföringen är det väldigt viktigt att huset inte bara är fungerande, utan att det är vackert. En populär fastighet behöver se fräsch och välkomnande ut på utsidan och i entrén. Tänk bara på hur frånstötande det skulle vara för en eventuellt ny fastighetsägare att gå på en visning i ett hus där trappen ser sliten och gammal ut. Men är trappuppgången ren och fint målad talar detta mycket gott om byggnaden.

Se därför till att ha fina väggar och snyggt golv i entrén. Du kan anlita målare som tar hand om din trapphusmålning i Stockholm varje år, så håller du upp bilden av en fräsch och pålitlig fastighet. Så tar du hand om både byggnaden och din image.