Måla om och upptäck ditt nygamla hem

Förvandla ditt hem och låt kreativiteten flöda med ny vacker färg och härliga tapeter. Förändringar kan vara positiva. Men se upp för hemmafixarfällan och låt proffsen hjälpa dig.

Du är sugen på förändring men vill inte flytta. Du är trött på ditt hem men tycker ändå om dina möbler. Känner du igen dig? Då är det kanske dags att fräscha upp med nya färger och nya tapeter hemma. Att ta hand om sitt hem och se det med nya ögon är både roligt, klokt och ekonomiskt. Dessutom ökar det värdet på din fastighet vilket alltid är välkommet.

Oavsett om du bor i villa, radhus eller bostadsrätt har du allt att vinna på ett uppdaterat och fräscht hem som du trivs att leva i. Så fram med inspirationen och skissblocket och börja fundera på hur du vill ha det målat och tapetserat hemma hos dig.

Professionell hjälp för bästa resultat

Att fundera över färger och välja tapeter är en sak, att vara den som gör underarbete, målar och tapetserar är en helt annan. Många hemmafixare underskattar tyvärr vikten av en professionell målare som står för själva genomförandet.
Att måla och tapetsera på det optimala sättet kräver både utbildning, kunskap och erfarenhet. Dessutom gäller det att välja rätt färg för rätt yta och att ha koll på vilka kulörer som passar bra ihop. En erfaren målare kan både ge råd i själva färgsättningsprocessen och utföra arbetet effektivt. Professionella målare vet precis vad som behövs för att du ska bli nöjd.