En snygg tillbyggnad i Stockholm

Den som står i begrepp att bygga ut sitt hus i Stockholm har en hel del att tänka på. Genom att planera väl kan man få till en riktigt snygg tillbyggnad.

Det är dyrt att bo i Stockholm. Varenda liten kvadratmeter av boyta kan kosta många, många tusenlappar. Det är därför inte konstigt att många stockholmare ser över möjligheten att bygga ut sina hus. En tillbyggnad i Stockholm är inte bara praktiskt, den ger också huset ökat värde.

Har man möjlighet att bygga ut sitt hus i Stockholm ska man känna sig lyckligt lottad. För trots att det kostar en hel del att utföra en utbyggnad är denna summa oftast betydligt lägre än den man får betala för ett större hus. Dessutom har man då en möjlighet att påverka funktionen på den nya ytan.

Viktigt med estetik vid en tillbyggnad

En tillbyggnad ska inte bara vara praktisk. Nej, den ska också vara estetisk tilltalande. En del väljer att göra en konstruktion som ser ut som det ursprungliga huset. Kanske väljer man samma tegel på den nya delen som på det övriga huset eller så målar man påbyggnaden i samma färg som ursprungshuset.

Gör man så märks tillbyggnaden väldigt lite, kanske nästan inte alls. Vill man istället att den ska sticka ut gäller det att vara kreativ. Det finns de som uppskattar en tillbyggnad som på inget sätt påminner om den ursprungliga fastigheten. En del väljer till och med att göra så att det ser ut som ett nytt hus.